Szállítás és fizetés

Fizetési feltételek
A Műanyagbolt.hu Webáruházban csak utánvéttel történő fizetésre van lehetősége. A teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni a futárnak.

Kiszállítás futárszolgálattal
A küldemények kézbesítését, szállítását a Magyar Posta futárszolgálat végzi. A kézbesítés várható időtartama a megrendelés visszaigazolásától számított 5-7 munkanapon belül.

A kiszállítás díja:

  • 10.000.-Ft-ig: 1.990.-Ft
  • 10.001.-Ft-tól: 30.000Ft-ig: 2.290.-Ft
  • 30.001.-Ft-tól: 2.590.-Ft

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy egyes (főleg az átlagos csomagméretet jóval meghaladó méretű) termékek esetében egyedi kiszállítási díjat állapítson meg, ezt azonban még a rendelés teljesítése előtt egyezteti a Vásárlóval.
​A szállítás időpontjáról a Vásárlónak lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Személyes átvétel
Amennyiben a Vásárló igényli, lehetősége van a megrendelt termékek személyes átvételére is. Ez a Szolgáltató székhelyén, nyitvatartási időben történhet meg, miután a Szolgáltató visszajelezte, hogy a megrendelt áru átvehető. A fizetés történhet előre utalással, valamint személyesen, a megrendelt áru átvétele során.

A szállítástól való elállás joga
Bár a Szolgáltató folyamatosan törekszik arra, hogy a Weboldalon valós raktári állapotokat jelenítsen meg, fenntartja magának a jogot, hogy elálljon a szállítástól, amennyiben a Vásárló olyan termék(ek)et rendelt meg, amely(ek) csak az informatikai rendszer hibájából kifolyólag látszottak raktáron lévőnek, de a megrendelés időpontjában a Szolgáltatónak nem álltak rendelkezésére. Ebben az esetben a Szolgáltató köteles erről a Vásárlót tájékoztatni és igény szerint módosítani vagy törölni a megrendelést.