Szállítás és fizetés

Fizetési feltételek
A Műanyagbolt.hu Webáruházban csak utánvéttel történő fizetésre van lehetősége. A teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni a futárnak.

Kiszállítás futárszolgálattal
A küldemények kézbesítését, szállítását az MPL, DPD futárszolgálat végzi. A kézbesítés várható időtartama a megrendelés visszaigazolásától számított 5-7 munkanapon belül.

A kiszállítási díjak, utánvéttel együtt,
PostaPont: 1.850 Ft
Postán maradó: 1.850 Ft
MPL Futárszolgálat: 1.990 Ft
DPD Futárszolgálat: 2.300 Ft

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy egyes (túlméretes vagy súlya a 15 kg-ot meghaladó) csomag esetében egyedi kiszállítási díjat állapítson meg, ezt azonban még a rendelés teljesítése előtt egyezteti a Vásárlóval.
​A szállítás időpontjáról a Vásárlónak lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Személyes átvétel
Amennyiben a Vásárló igényli, lehetősége van a megrendelt termékek személyes átvételére is. Ez a Szolgáltató székhelyén, nyitvatartási időben történhet meg, miután a Szolgáltató visszajelezte, hogy a megrendelt áru átvehető. A fizetés történhet előre utalással, valamint személyesen, a megrendelt áru átvétele során.

A szállítástól való elállás joga
Bár a Szolgáltató folyamatosan törekszik arra, hogy a Weboldalon valós raktári állapotokat jelenítsen meg, fenntartja magának a jogot, hogy elálljon a szállítástól, amennyiben a Vásárló olyan termék(ek)et rendelt meg, amely(ek) csak az informatikai rendszer hibájából kifolyólag látszottak raktáron lévőnek, de a megrendelés időpontjában a Szolgáltatónak nem álltak rendelkezésére. Ebben az esetben a Szolgáltató köteles erről a Vásárlót tájékoztatni és igény szerint módosítani vagy törölni a megrendelést.